Nu har jag äntligen blivit yoga instruktör.

När du stressar så fungerar inte ditt lymfsystem som det ska så detta blir ett fantastiskt komplement till min stresscoachning.

Yoga är så mycket mer än bara fysiska övningar. Det handlar om att skapa balans, både fysiskt och mentalt, och att hitta ro i en stressfylld vardag. När vi stressar påverkas hela kroppen, inklusive vårt lymfsystem. Lymfsystemet är avgörande för att rensa ut slaggprodukter och stärka vårt immunförsvar, men när vi är under stress fungerar det inte alltid som det ska. Det är här yogan kommer in som ett fantastiskt komplement.

Genom medveten andning, mjuka rörelser och avslappning hjälper yogan till att stimulera lymfsystemet, vilket bidrar till att minska stress och främja en känsla av välbefinnande.

För mig som stresscoach känns det naturligt att integrera yoga i mitt arbete inte i coachningen men som ett komplement.

Att kunna erbjuda mina klienter en helhetssyn på stresshantering, där både kropp och själ får utrymme att läka och växa, känns otroligt meningsfullt.

Otroligt roligt att känna att livet går framåt och att ha luft under vingarna. Det blir otroligt spännande att se vad som händer här näst.

Hoppas du fortsätter att följa mig på min resa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *