Det är verkligen en spännande tid för mig just nu. Efter att ha genomfört flera intervjuer och fått mycket uppmärksamhet, känns det som att stresshantering har blivit en het fråga för många. Stress är något som berör alla, oavsett yrkesroll eller livssituation, och jag är övertygad om att en stresscoach borde vara en del av varje företag. När vi mår bra både på jobbet och privat, fungerar allt bättre, och vi kan prestera på en hög nivå utan att bränna ut oss.

Jag har satt en hel del spännande projekt i rörelse som jag ser fram emot att dela med mig av. Det jag arbetar med just nu handlar om kropp och själ, och det känns otroligt givande att kunna bidra till en bättre balans för både individer och organisationer. Det kommer bli fantastiskt att kunna lansera allt när det är klart, och jag är så peppad på att se hur det kommer tas emot!

Just nu lär jag mig så mycket genom att studera och fördjupa mig i ämnet. Det är otroligt roligt och jag känner verkligen att jag hela tiden blir bättre på det jag gör. Att kunna utveckla både mina egna kunskaper och mitt företag samtidigt är en fantastisk känsla, och jag har fått en ännu tydligare bild av vad jag vill uppnå och hur jag vill jobba framöver.

Det känns som att allt rullar på precis som det ska, och jag ser verkligen fram emot vad framtiden har att erbjuda. Jag är mer klar än någonsin över mina mål och visioner, och jag är så tacksam för all uppmärksamhet och de möjligheter som kommit i min väg. Det finns så mycket mer jag vill utforska och förbättra – och det bästa är att resan bara har börjat!

Jag är säker på att vi, med rätt verktyg och rätt inställning till stresshantering, kan skapa arbetsplatser där människor trivs och utvecklas. Och det är något som gynnar alla – både på jobbet och i livet.

Håll utkik, för snart kommer allt att falla på plats och jag är så spänd på att dela det med er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *