Jag har en massa på gång och tiden bara rinner iväg. Man säger att tiden går fort då man har roligt och det stämmer verkligen.

Företaget tar tid vilket gör att jag har bestämt mig för att få det lite enklare i tillvaron genom att sälja min lägenhet. Jag önskar att få mer service i mitt liv och det får jag genom att sälja och gå vidare. Så spännande och ni hittar den på hemnet.

Min dröm har gått i uppfyllelse och jag går framåt med stormsteg. Det finns givetvis lite som släpar och som tar tid att släppa men jag känner att jag har allt att vinna. Mina mål är inom räckhåll.

Jag lever nu min dröm och tar stora steg framåt. Visst finns det en del som dröjer och tar tid att släppa, men jag känner att jag har allt att vinna. Mina mål är nära till hands. Jag har en hel del på gång och tiden bara flyger iväg. Man säger att tiden går fort när man har roligt och det stämmer verkligen. Företaget tar mycket tid och jag har därför bestämt mig för att göra livet lite enklare genom att sälja min lägenhet. Jag önskar att få mer bekvämlighet i mitt liv och det kommer jag att få genom att sälja och gå vidare. Det är så spännande och ni hittar den på Hemnet. Min dröm har gått i uppfyllelse och jag går framåt med stora steg. Visst finns det något som fortfarande hänger kvar och tar tid att släppa, men jag känner att jag har allt att vinna. Mina mål är inom räckhåll.

Jag förbereder mig för att axla upp och det innebär att jag behöver skapa plats för mer skapande så det blir perfekt med ett tomt schema i sommar på hela 3 veckor där jag kan skapa det som ligger i loopen.

Livet går framåt och jag är riktigt lycklig. Jag lever mitt liv.

För att kunna skapa förändring så behöver man se vad som finns inuti, det som finns runt om är inte viktigt. Så jag jobbar mycket med mig själv så att jag kan gå vidare. Negativt självprat är den största boven i ditt liv. Vi behöver vara snällare med oss själva.

Vi behöver bli duktiga på att känna igen vår egna röst som sänker vår självkänsla och vad som faktiskt är din sanna röst.

Ja, allt kanske inte går exakt hur du vill men det blir som du önskar dig. Det är därför det är viktigt att lyssna på vad ditt huvud talar om för dig – ditt självprat.

Även om saker kanske inte går precis enligt dina önskemål, kommer de ändå att bli som du vill ha det. Det är därför det är viktigt att lyssna på dina egna tankar och det du säger till dig själv – din inre dialog. Vi behöver vara medvetna om våra egna tankar och ord som påverkar vår självkänsla och motivation. Att vara snällare med oss själva kan hjälpa oss att skapa en positiv förändring i våra liv. Genom att lyssna på vår inre röst och bli medvetna om vårt självprat kan vi stärka vår självkänsla och ta kontroll över våra tankar. Det är viktigt att inse att vi har möjligheten att forma våra egna liv genom att välja vilka tankar och ord vi tillåter att påverka oss. Genom att fokusera på positivt självprat och vara snälla mot oss själva kan vi skapa en mer harmonisk och framgångsrik tillvaro.

Så kolla dina tankar

Ha det bäst/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *